vitamine boost birdies

God förmiddag symötesvänner. Idag är det tisdag och symöte i vanlig ordning. Den senaste tiden har dock varit sprängfylld med arbete, flyttkaos och snickeriverkstad vilket föranlett att det blivit väldigt skralt med sticktiden. Och det lilla som väl ha blivit stickat på är på långa vägar inte färdigt än. Men misströsta icke, har har ur arkivet letat upp något som jag helt totalt glömt bort att visa upp.

Här kommer ett par urgoa och ulligt varma tumvantar som märkigt nog var mitt midsommarprojekt. Eller sådär jättemärkligt är det ju inte med tanke på att det var en provstickning med deadline vilket föranledde att jag stickade tjocka ullvantar mitt i sommaren. Mönstret heter Bird Nesting Mitts, är designat utav Alex Ludeman och garnet är resterna utav den där ljuvliga vitaminkicks-härvan jag fick utav moa för mer än ett år sedan. Så för att komplettera min favoritbasker all time high – Vitamine Boost Beret – ger jag er nu alltså mina nya vantar –Vitamine Boost Birdies! Jag anar ännu en framgångssaga, men viktigare än så: Fatta vad snygg jag kommer att vara i vinter. Helt tokigt snygg faktiskt.
Högaktningsfullt, eddyvitamineboostbirdies1 vitamineboostbirdies2

1 kommentar

Under kreativiteten är likt svalor som häckar

Ett svar till “vitamine boost birdies

  1. Får inte riktigt nog av att bläddra runt här – så HEMSKT glad att jag hittat din blogg! Fy vad du är talangfull och inspirerande!
    Vantarna här är urfina i sitt mönster och utförande, och särskilt finemang att de skiljer sig lite från varandra. Kalas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s