ska vi byta sockor med varandra?

I höstas kom fina kristin med den brillianta idén att eftersom det är så tråkigt att sticka två likadana sockor så borde vi istället teama upp och sticka en varsin socka, paketera med bruksanvisning och skicka till nästa som fick slutföra projektet. Urbra tyckte jag och satte genicellerna i arbete för att försöka klura ut vad hon skulle kunna tycka om. Valet föll på ett par helcoola Skew som jag stickade två olika glassgubbsgarn och som blev riktiga gladsockar. Jag stickade alltså den vänstra och skickade sedan både den, mönster och garn till kristin om slutförde projektet. Så här tjusigt blev det:
skew061112

Utav fina kristin fick jag den finaste present jag någonsin fått! Hon hade designat ett eget mönster som hon döpt till eddy-sockor bara för mig! Hon hade dessutom färgat garnet själv och skickat med en liten förklaring varför de skulle passa just mig. Det var så fint att jag blev tårögd då jag öppnade paketet med den högra strumpan i. Ingen har faktiskt stickat något till mig innan. Sockorna var dessutom hur fina som helst, i härliga färger och det var ett underbart mönster att följa. Riktiga eddy-sockor helt enkelt som jag hoppas att det kommer bli fler utav i framtiden. Titta bara så fina de är:eddysocks1061112
eddysocks2061112

Den här typen av byte kan jag verkligen rekommendera till alla att testa. Du kommer få sticka mönster du kanske aldrig valt annars, i garn du aldrig provat innan och slipper dessutom sticka två likadana sockor. Och det är verkligen hur kul som helst att klura, planera och luska i vad den andra skulle kunna tycka om och glädjeskutta utav. Jag är helt klart sugen på en ny omgång, alltså. Det här var bland det roligaste jag gjort.
Högakntingsfullt, eddy

Lämna en kommentar

Under kreativiteten är likt svalor som häckar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s