sommarens stora äventyr!

Ojojoj! Nu är sommarens stora äventyr inte längre bara en drömsk vision. Nej, nu är det hemklickat och bokat och jag kan knappt bärga mig när jag tänker på allt spännande som står i kikarsiktet. I år är första året som jag har en riktig, full och betald semester. Fem. Hela. Veckor. Förstår ni? Fem veckor! Då kan man ju inte bara sitta på rumpan och hoppas på att regnet ska hålla upp. Nej iår far vi iväg på det där stora, stora äventyret…

Vi kommer att packa den stora vandringsryggsäcken lätt innan vi äntrar flygplanet ner till Kuala Lumpur, Malaysia. Efter några upptäcksrika dagar där med många sevärdheter att bocka av ska vi styra kosan norrut mot de fantastiska teplantagen i Cameron Highlands, en utav mina personliga highligts. Vi flyger sedan över till Brunei och spenderar några dagar bland sultanslott och fantastiska byggnader innan vi rör oss ner mot Malaysiska Borneo. I två veckor har vi sedan planer på långa spännande snorlelturer kring Semporna Archipelago, lata dagar på kritvita stränder, bestigning utav  sydostasiens högsta berg Mount Kinabalu och allt annat tokigt spännande man kan tänkas träffa på längs vägen. Och som om inte allt detta vore nog så avslutar vi med 5 spännande dagar i Hong Kong för musikalfrossa, nattliv och dim-sum-euphoria. Och kanske vi även hinner med en endagstur på magnifika Dragons Back. Kan ni förstå att jag längtar?? Det är nästintill olidligt nu när man vet att det faktiskt kommer att bli av.
Högaktningsfullt, eddy

malaysiatrip
en liten karta utav den tänkta färdvägen. På Borneo har vi ju en hel massa tid till övers att hitta på ännu mer spännande saker som vi trillar över längs vägen..

3 kommentarer

Under Uncategorized

3 svar till “sommarens stora äventyr!

  1. H

    Häftigt! Kina har jag alltid velat åka till så blir allt lite avis ;P

  2. Kul!
    Jag hoppas också på en vända till Asien i sommar. Eller vänta, två menar jag förstås. Jobbkonferens i Shanghai och dykresa till Thailand. Tyvärr har jag nog dessvärre inte tid med mer än 2 veckors semester. Men ska man disputera så ska man. Hoppas att ni får en toppenresa. Planeringen ser ju minst sagt lovande ut!

  3. Åh, det låter helt fantastiskt! Jag förstår att du längtar :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s