stick with us podcast!

Logga

Nu är det äntligen dags att avslöja. Ni vet den där hemlisen som tagit massvis med tid, gjort mig lite frånvarande och glädjt mig till tusen den senaste tiden. Alltså jag dör lite grann av att jag äntligen kan berätta det, för det är så fantastiskt! Från och med idag, alltså faktiskt precis just nu går första avsnittet av fabulösa stick with us podcast live ute i etern. Det är ju så tufft att jag nästan smäller av alltså!

Men vad är det då egentligen undrar ni? Jo, stick with us podcast är en rykande färsk och toknördig podcast om stickning i  dess mest underbara form. Och bäst av allt? Jo, den drivs utav ingen mindre än jag själv – eddy i egen hög person, och som om inte det vore nog även utav tre av de människor jag gillar allra bäst! Mina underbara vänner och nyblivna podpartners Maria, Anna och Emma. Tillsammans kommer vi komponera ihop nya fullspäckade avsnitt varje fredag och jag skulle ju såklart göra mitt allra högsta glädjeskutt om just du ville lyssna. Så ladda ner första avsnittet nu på en gång antingen via iTunes genom att söka på stick with us podcast eller lyssna direkt genom vår nystartade blogg: http://stickwithuspodcast.blogspot.com. 
Ååååå! Jag hoppas att ni ska tycka om det lika mycket som jag!
Högaktningsfullt, eddy

Avsnitt1
i första avsnittet pratar vi om madeleintosh, murphy’s lag och kommer med massvis med förslag på vårinspirerade handledsvärmare.

4 kommentarer

Under kreativiteten är likt svalor som häckar, läsvärd lektyr, stick with us podcast

4 svar till “stick with us podcast!

  1. Klart att jag ska lyssna! Jättespännande att lyssna på er.

  2. Kul med ännu en podcast om stickning! Jag ska absolut lyssna nästa gång jag sätter mig i lugn och ro med en stickning, förhoppningsvis redan imorgon :)

  3. Hej!

    Vart har första avsnittet tagit vägen på iTunes site?

  4. Toppen med en till svensk podcast om stickning.
    Det var alltså du som hade den fantastiska stickade klänningen på SiV!! Jag såg den när du var i min monter och klappade garn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s