världens bästa garnkalas!

I lördags var jag på världens bästa garnkalas i tantkoftas trädgård arrangerat utav härliga tantkofta och petra på magasin duett. Vi kikar:

Till en början lös solen över både växthus och trädgård och medan de sista förberedelserna inför garnkalaset sattes i verket.
garnkalas201301

Jag var förberedd i tjusiga nagelstickers jag inhandlat i Malaysia dagen till ära:
garnkalas201302

Både kofferten och vedboden var fyllda med allehanda mumsigheter både från magasin duett och tantkofta denna dag och det var svårt att hålla fingrarna i styr vill jag lova:
garnkalas201303

Jag hade fått äran att hålla min allra första workshop för garnkalasets deltagare och demonstrerade uppläggningen Judy Magic Cast On för mina urduktiga elever:
garnkalas201304

Och Maria höll kurs i sjaluppläggningar i växthuset mittemot:
garnkalas201305

Och så var ju Stick with us podcast där och spelade in ett kalasavsnitt. Eftersom jag och Maria var workshop-upptagna var det Emma och Anna som höll i rodret denna dag. Emma fastnade dock inte på bild men här är Anna med kalasets mest långväga gäst – Kamilla:
garnkalas201307

Två garnkalas favoriter: Hembakta garnkalaskakor och Tantkofta härvar upp nyfärgat garn i växthuset:
garnkalas201306

Och en tredje favorit är såklart tantkoftas översöta och kelsjuka kattungar som varenda kotte på kalaset blev kär i. Hmm.. undrar om en utav dessa godingar skulle kunna bli Gunhilds blivande kattman kanske? =)
garnkalas201309

Och sedan höll de två värdinne-brudarna en makalös prisutdelning i trädgården med de mest fantastiska priserna man kunnat tänka sig. Garn, garn, garn! Några knappar och ännu mer härligt garn!
garnkalas201308

Och såklart kunde jag inte hålla fingrarna i styr. Men jag höll mig någorlunda i schack och köpte endast tre härvor av tantkoftas handfärgade merinosilke i mörkt turkos och plommon som i mitt huvud redan är en liten kofta. Trots att jag egentligen ville köpa hela stället, eller i allafall flytta in bland allt garn. Och inte kunde jag hjälpa att jag sedan, som tack för workshop-hjälpen, fick världens finaste paket utav de bägge värdinnorna! Magasin duetts egna underbara supersoft i fyra fantastiska gladfärger, ett illrosa tantkoftafärgat sockgarn, melonknappar, prickigt band och en världsfin liten ask? Tack, tack, tack ni bägge för ett helt perfekt eddy-paket. Jag är helt överväldigad och smider redan planer för alla läckerbitarna!
garnkalas201310

Och vet ni, jag längtar redan ihjäl mig till nästa år. Garnkalas 2014 kommer bli en given succé, precis som årets garnkalas. Och jag är så himla glad över att jag fick äran deltaga.
Högaktingsfullt, eddy

4 kommentarer

Under den fabulösa vardagen

4 svar till “världens bästa garnkalas!

 1. Så glädjande att läsa.

 2. Mia

  Ja, det var kul! Snygg bild på dig förresten, undrar vem som tagit den? ;)
  Kram! Hoppas vi ses snart!

 3. Jag är fortfarande bra imponerad ingen av kattungarna virades in i en härva och snoddes iväg med:)
  Härlig dag ni verkar ha haft!
  Och vilka härliga garner du kom hem med! Kul att se att du fick det ”personliga paketet” med färger som de du valt. Sådan omtanke gillas här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s