snälla tomten..

Eftersom jag just nu sitter på ett plan över till New York (ohh yes!) så kommer det inte bli ett direkt traditionsenligt fireri. Således heller inte direkt några julklappar eftersom vi liksom gör den här resan istället. Och min kära tomtemamma och tomtepappa har vackert fått lova att inte köpa mig något utan har istället slagit in en liten peng som vi kan roa oss med under vår magiska semester.

Men om man får drömma lite sagomolnsrosa och orealistiskt så skulle jag velat att tomten kom med detta i sin säck:

onskelista12013

Klockan från Longines jag velat ha i evighet och faktiskt har bestämt mig för att ge mig själv som julklapp nu när jag har chansen att köpa den lite billigare och några fina stickmarkörer finns på listan. Jag gillar små men tjusiga stickmarkörer, gärna med vajerliknande hänge som inte är i vägen men ändå ett litet ögongodis. Min vän viffla-linnea gör förresten vrålfina markörer som ser ut som små lingon =)

onskelista42013

Några fler tekoppar och assietter till min mon amie servis, en ny och lyxig spinnrock eller en återförslutningsbar champagnekork vore också fint att ha. Så man slipper dricka upp allt bubbel med en gång liksom…=)

onskelista22013

Stickmönster från min ravelrykö är alltid en väldigt bra önskning. Just nu är jag nog mest koft-och-tröj-sugen och en Bloomsbury eller en Vitamine D skulle båda göra sig i min koftgarderob. Dessutom så har jag nog faktiskt matchande garn till dem båda.

onskelista32013

En långhelg i Riga vore heller inte så dumt. Vandra längs kullerstensgator, bläddra i lättiska stickböcker, ta en öl på en sorlig bar och spa:a lite med tofsvipan som sällskap.

onskelisa52013

Vrålgrymma kompressionstights från 2xu vore guld nu när jag ska göra Göteborgsvarvscomback och ett brickbord från svenskt tenn är drömmen i ett framtida hem. En skärbräda med picnic-tryck eller varma fårskinstofflor vore heller inte så dumt att värma sig med under kyliga vinterkvällar.

onskelista62013

Men allra mest önskar jag mig faktiskt ett hus på landet. Med kakelugn som sprakar om kvällarna och egen brygga där man kan lägga ut med en liten eka. Det hade allt varit något det!
Vad önskar ni er?
Högaktningfullt, eddy

1 kommentar

Under eddy vill ha och kanske till och med har skaffat sig

Ett svar till “snälla tomten..

  1. Ping: Önskelista till tomten | Saltflingan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s