Får Me!

Goderafton alla symötesvänner.
Jag ber om ursäkt för stiltje på bloggfronten i livet men detta beror på att i det övriga livet har det varit allt annat än stiltje. Vardag som helg fylls med galna upptåg och blogguppdateringstiden har helt enkelt hamnat lite i skymundan.
Men nu är jag här igen och idag ska vi spana in mitt allra senaste självpublicerade sockmönster, nämligen sockorna Får Me!

farme1

Får Me är ett par flerfärgsstickade sockor som stickas uppifrån och ner med en förstärkt hällapp, och som namnet kanske avslöjar, är dekorerade med små ulliga får på en grönbetesäng. Fint som rackarns tycker jag och stickade även en klarblå himmel som de kan gå och sola sig emot. Men låt inte mina färger styra, fick även se ett par fantastiska får i en orange solnedgång då mönstret teststickades vilket också var tjusigt som bara den =)

farme2

Garnet är Jawoll från Lang vilket man bland annat kan hitta hos Magasin Duett i en uppsjö av tjusiga färger och är mjukt som smör att sticka med. Det kommer även med en liten förstärkningstråd som ligger inuti själva nystanet som man kan sticka med i sin häl eller tå om man vill för att göra dem extra slitstarka. Själva fåren är stickade utav några restgarnssnuttar vilket alltid känns så löjligt bra att göra sig av med på något vis. Och som stickade får på ett par gräsgröna sockor gör de sig långt mycket bättre än i en bortglömd stickkorg.

farme3

Mönstret hittar ni numera i min ravelrybutik och det bästa av allt.. pampadapam och trumvirvel.. är att det är spritt språngande gratis! En liten present från mig till er helt enkelt. Önskar er en fin stickstund!
Högaktnimngsfullt, eddy

Annons

16 kommentarer

Under kreativiteten är likt svalor som häckar

16 svar till “Får Me!

 1. Veronica

  Tack! Ska sticka ett par !
  / Veronica

 2. Helt underbara! Attans att jag tycker det är så pilligt att sticks sockar, jag håller på att traggla med Furuvik, men det går långsamt. ;-)

  • eddysblogg

   Å vad roligt att höra att du stickar Furuvik:) visa dem gärna då du är klar och lycka till med sockstickandet. Fixar du dem så kommer du fixa dessa också:)

 3. Iréne nordlander

  Tack för det fina mönstret!! Furuvik skall köpas bara jag får till det där med PayPal…

  Iréne i Östersund

  • eddysblogg

   Å vad roligt att höra! Varsågod:) paypal är inte så svårt som man kan tro så du ska nog få till det:) kram

 4. De är ju alldeles fantastiskt fina!

 5. Så fina och passande namn.

 6. Jättefina sockar! Gillar dem och humorn i dem!

 7. De är så himla fina! Tack för att du delar med dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s